Door wie

DOOR WIE

Wendy Otemann, GZ psycholoog in Warnsveld - ZutphenIk (1971) groeide op in Arnhem en verhuisde in 2003 naar Warnsveld.  Aan de Katholieke Universiteit Nijmegen studeerde ik klinische psychologie. Korte tijd  later gevolgd door de postdoctorale opleiding tot GZ psycholoog (gezondheidszorgpsycholoog) en EMDR therapeut. Sinds 1997 werk ik als psycholoog, in diverse werkvelden. Waaronder burn-out en werkstress, eetstoornissen, persoonlijkheidsproblematiek en depressie.

Vanaf 2005 werk ik met veel voldoening als specialist in angst en trauma-gerelateerde stoornissen bij een grote GGZ instelling in de regio. Ik behandel volwassenen met alle voorkomende angstklachten en milde tot zeer ernstige trauma’s. Daarnaast geef ik supervisies en werkbegeleiding aan psychologen in opleiding.  Ik ben betrokken bij de ontwikkeling en vernieuwing van het zorgaanbod bij angststoornissen.

Wat mij drijft in het werk? Om mensen zich zó veilig en vertrouwd te laten voelen dat ze samen met mij hun angst en pijn aan durven gaan om deze te overwinnen.

Cliënten omschrijven mij vaak als een prettige, no-nonsens behandelaar bij wie ze zich snel vertrouwd en op hun gemak voelen.

Ik heb drie kinderen. In mijn vrije tijd maak ik graag muziek met anderen.